Timed out

Vše ohledně GTA Online.
Odpovědět
Komas
Level 1
Level 1
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 23. čer 2016 3:27:10
Kontaktovat uživatele:

Timed out

Příspěvek od Komas » čtv 23. čer 2016 3:34:06

Ahoj , mám už delší dobu s hraním online. po nějaké době loadingu mi to napíše timed out joining gta online, Joining a new seasion. Porty otevrene, rychlost internetu od 02 slušná. Poradí někdo co s tím ?? Díky za radu. :cry:

Uživatelský avatar
GROO
Level 40
Level 40
Příspěvky: 1200
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: Timed out

Příspěvek od GROO » čtv 23. čer 2016 7:04:18

A do friend session ke kamarádům tě to pustí? Zkusil bych pro začátek odinstalovat starý a nainstalovat nový R*SC občas to pomůže.
Komas píše:Porty otevrene, rychlost internetu od 02 slušná.

Od O2 nebude rychlost nikdy slušná, vím to, taky ho mám. :D
Já porty mám jak byly a v podstatě bez problémů, ale může to být v závislosti na typu routeru. Taky mne napadá, že to může být druhem netu, já mám ADSL 8Mb (reálně 6,4 Mb ping cca 17ms), pokud máš ale VDSL (třeba i 20-30Mb), budeš na tom hůř než já, sice rychlost větší, ale ping hodně špatný (u VDSL bývá i přes 40-50ms), oproti ADSL je VDSL na hraní mnohem horší, takže to by taky mohl být problém. Ještě dodám, že domácí připojení přes wifi často zlobí, kabel je kabel, tak pokud jedeš na wifi, zkus připojit kabelem, co to udělá.
Jinak, občas jsem taky měl timed out v public session, ale od updatu F&F mám připojení mnohem stabilnější.

Komas
Level 1
Level 1
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 23. čer 2016 3:27:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Timed out

Příspěvek od Komas » čtv 23. čer 2016 9:41:06

Právě ze občas ke kamarádům to nejde. To je asi to co mě nejvíc štve

Uživatelský avatar
GROO
Level 40
Level 40
Příspěvky: 1200
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: Timed out

Příspěvek od GROO » čtv 23. čer 2016 10:30:34

Tak to je divný, mně to občas dělá, ale jen když lezu na přeplněnou session, tak 27-30lidí a fakt jen občas. Na session s pár lidma by to mělo jít v pohodě. Zkus ten R*SC přeinstalovat, třeba to pomůže.

Komas
Level 1
Level 1
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 23. čer 2016 3:27:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Timed out

Příspěvek od Komas » čtv 23. čer 2016 10:59:27

R*SC myslíš social club? Možná jsem nenapsal že hraju na xbox one. Někde jsem se dočetl že je třeba odpojit social club účty a že pak vše bude běhat. Nevím, je pravda že tento problém má i můj kámoš se kterým hrajeme nejvice. Když se chceme připojit do nějaké mise, jakekoliv, jeden se připojí bez problému a druhý už má timed out. Má taky O2 spojený kabelem a porty nastavený. Dělá to jen GTA, ostatní hry běží bez problému

Uživatelský avatar
GROO
Level 40
Level 40
Příspěvky: 1200
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: Timed out

Příspěvek od GROO » čtv 23. čer 2016 12:04:25

A sakryš, já počítal, že hraješ na kompu, jak na problémy na Xbone nemám tušení.
Ale tady asi radu jen tak nedostaneš, kromě mne tady v podstatě nikdo na žádost o radu nereaguje (maximálně K3nil, ale ten hraje se mnou na PC), to by byla náhoda, kdyby se někdo ozval. Spíš zkus napsat dotaz na fórum Xbox live, nebo co to máte, tam bude víc lidí se zkušenostmi na tohle téma.

Komas
Level 1
Level 1
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 23. čer 2016 3:27:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Timed out

Příspěvek od Komas » čtv 23. čer 2016 13:20:55

Ok děkuji,

IvanMinka
Level 1
Level 1
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 15. srp 2019 16:48:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Timed out

Příspěvek od IvanMinka » čtv 15. srp 2019 17:38:05

Zdravíčko mam ps3. Doteraz to normálne fungovalo. Účet psn co mam už cca 3 roky zrazu začal písať túto chybu. Na tej istej konzole. Ten istý net od Orange druhý účet vytvorený včera normálne online načíta a všetko funguje. Viete mi povedať mozne dôvody a možnosti ako znovu používať svoj pôvodný účet.? Alebo nejaký CZ, SK kontakt. Ďakujem

Uživatelský avatar
GROO
Level 40
Level 40
Příspěvky: 1200
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: Timed out

Příspěvek od GROO » pon 19. srp 2019 22:11:24

Zdravíčko, topinkovačům fakt nehovím, ale mně pomohlo na PC odpojit router(modem) přes který mám net. Ale ne jen tlačítkem Power, ale natvrdo vytáhnout ze zásuvky. Počkat cca 10 minut a zase ho zapnout. Tak to zkus taky, třeba to zabere jako mně. Tady konzolisti moc neradí, bohužel... :(

Odpovědět