GTA5 online weed farma

Vše ohledně GTA Online.
Odpovědět
Beerda
Level 1
Level 1
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 13. úno 2020 19:05:22
Kontaktovat uživatele:

GTA5 online weed farma

Příspěvek od Beerda » čtv 13. úno 2020 19:14:21

Zdravim,
asi před 14 dni jsem se dal do hraní gta 5 online, jsem teprve 23 level, takže nic moc. Díky štědrému Rockstaru jsem dostal 2M v jejich akci, kdy se stačilo jen přihlásit od hry.
Nejspíš jsem špatně investoval, koupil jsem si apartmán, garáž na deset aut což je ok, ale pak jsem si koupil motorkářský klub a nesmyslně do toho klubu ještě to parkoviště na deset motorek a něco na ty zbraně.
A další koupi co jsem udělal byla Weed farma, hned ta nejlevnější takže trávím mnoho času na cestách :-)
TO by tak nevadilo, ale přijde mi to hrozně málo výdělečný, celý den se honím za supplies a výdělek mizerný.
Je lepší supplies kupovat? Steal se občas protáhne na opravdu dlouho dobu.
A zásadní otázka na vás, weed, teda product se asi vyplatí prodat až když ho mám nejvíc? Ale někde jsem četl že to sám nezvládnu odvést? že to nestihnu, je to pravda? Jsem totiž solo hráč a to by byl pro mě docela problém.
Ještě mám otázku jde ty kšefty nějak prodat? Jak tu weed farmu tak motorkářský klub? Byl bych teď mnohem chytřejší a pořídil bych si parkoviště na kradená auta...
Předem díky za rady

Uživatelský avatar
GROO
Level 42
Level 42
Příspěvky: 1531
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA5 online weed farma

Příspěvek od GROO » čtv 13. úno 2020 21:15:16

Ahoj, takže popořadě. Asi to nejdůležitější je pro tebe to, že nic z toho, co píšeš že máš, už nejde prodat. Bohužel, špatná investice nejde napravit.
Apartmán je ok, jdou tam pořádat Heisty.
Supplies kupovat, nebo krást? No, vzhledem tomu, že potřebuješ každý dolar, tak bych ho raději kradl, uvědom si, že za supplies zaplatíš 75k GTA$ a když to odečteš od toho co prodáš, výdělek je směšný. Až budeš tak daleko, že budeš mít všechny výrobny, budeš supplies kupovat, protože to nebudeš stíhat vozit, ale do toho máš ještě daleko...
Weed je jedna z nehůř vydělávajících výroben v MC, bohužel. Nevím, jestli jsi si koupil i upgrade, ale s ním to vydělává trochu víc a rychleji(ale nečekej zázraky). Poloha nemá na výrobu až takový vliv, jen se víc najezdíš. Než se zmůžeš na vlastní, zkus vždy ukrást vrtulník z nemocnice, nebo z letiště a budeš cestovat rychleji. Já mám všechny výrobny na severu v Paleto bay, tak vím o čem mluvíš, je to kus cesty. :lol:
Jelikož jsi sólo hráč, nečekej na plný sklad, je to práce pro 4 lidi!!! Pomyslně si rozděl ten ukazatel naplnění skladu na 4 dílky a co dílek, to jeden člověk na odvoz. Když budeš mít štěstí na misi, dá se odvézt i půlka zboží tak, že jedeš 2x. Když to ale nestihneš, tak o to zboží přijdeš. Takže je lepší jezdit s menším množstvím a delší trasy, je za to víc peněz.
Investice do import/exportu s auty je dobrý nápad, jen musíš ještě počítat s koupí CEO kanceláře, ze které budeš obchod s auty řídit. To je další cca milion.
Pro jistotu sem napiš na čem hraješ, jestli na PC, tak by se s tím dalo něco udělat...

Beerda
Level 1
Level 1
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 13. úno 2020 19:05:22
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA5 online weed farma

Příspěvek od Beerda » pát 14. úno 2020 13:36:27

Ok díky za rady, hraju na xboxu, nezbývá než jenom pomalu vydělat a rozjet další kšefty. Bohužel product uz mám skoro plný tak to zkusím stihnout aspoň dvakrát odvést. Upgrade nemám ještě žádný a nevím jestli ma cenu do toho investovat. Na netu jsem se dozvěděl ze do security nemá cenu investovat je to tak?

Uživatelský avatar
GROO
Level 42
Level 42
Příspěvky: 1531
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA5 online weed farma

Příspěvek od GROO » pát 14. úno 2020 15:47:07

No já ho mám všude. Když ho nemáš, může ti přijit policejní razie. Ta ti zabaví všechno zboží a zaměstnance. Musíš tam jet, všechny ageny postřílet a odvézt své lidi v policejní dodávce zpět do výrobny. Když při té akci zemřeš, o všechno zboží přijdeš. Se security mi za celou dobu co mám MC výrobny nepřišla jediná razie. Kamarádům co si to nekoupili občas přijdou. To pak zahlásí kde jsou ti agenti, my tam na ně naběhneme a on v bezpečí čeká, až je klid a pak jen odveze zaměstnance zpátky. Neriskuje tak ztrátu zboží. Ale to jde když máš ve hře kamarády...
K tomu prodeji. Co zkusit napsat anglicky do chatu žádost o pomoc cizí hráče? Přijmeš je do firmy a oni budou pracovat pro tebe. Na PC to docela funguje, často čtu v chatu žádost o pomoc s prodejem a občas i pomůžu. Třeba ti někdo pomůže taky, i on dostane podíl ze zisku(neboj, z tvého podílu to nepůjde).

Odpovědět