Social Club - online mod

Vše ohledně GTA Online.
RT6
Level 2
Level 2
Příspěvky: 13
Registrován: pon 28. led 2019 1:43:04
Kontaktovat uživatele:

Social Club - online mod

Příspěvek od RT6 » pon 28. led 2019 1:45:33

Zdravím. Mám následující problém Social club se mi spouští (přihlašuji se tam) jen v offline modu. Tím pádem nemůžu hrát GTA online, vždy mi to napíše že je problém s připojením. Jak a co nastavit, abych byl v social clubu přihlášen v online modu.
Díky

Uživatelský avatar
GROO
Level 42
Level 42
Příspěvky: 1531
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: Social Club - online mod

Příspěvek od GROO » úte 29. led 2019 17:05:53

Zdravím, především se koukni na Firewall, jestli ti hru neblokuje, občas se to stává. Pokud ne, tak dost lidí radí v počítači otevřít složku C:\Program Files\Rockstar Games nebo C:\Program Files (x86)\Rockstar Games (to jsou standartní cesty) a tam vymazat obsah. Někdo zase radí pouze vymazat obsah složky Dokumenty\Rockstar games\Social club. Vím, že někomu pomohla i klasická odinstalace R*SC a instalace nejnovější verze z R* severů.
On je s tím někdy docela problém, u dost rad je část lidí, kterým rada pomůže a část kterým ne, chce to vyzkoušet a mít tak trochu štěstí, že zrovna ta která rada zabere... :(
Pomohlo něco z toho?

RT6
Level 2
Level 2
Příspěvky: 13
Registrován: pon 28. led 2019 1:43:04
Kontaktovat uživatele:

Re: Social Club - online mod

Příspěvek od RT6 » čtv 07. úno 2019 20:55:27

Ahoj, tak problém je částečně vyřešený. Bylo to češtinou. Po odinstalaci online mod do GTA V funguje, respektive se lze připojit do GTA online. Problém je teď ted, že absolutně neovládám angličtinu. Pochopil jsem, že pro hraní GTA Online si musím vytvořit postavu někde na social clubu, a následně se přidružit do nějaké ze skupin v onlinu. Momentálně když zapnu online, mi to hodí chybovou hlášku rsg.ms/989c019 což asi bude danej problé. Postup jak si udělat do onlinu postavu a jak se přihlásit do nějaké ze skupin však na socal clubu nejsem schopnej vypátrat, kde co a jak učinit, proto že je SC v angličtině, které nerozumím. Napsal bys mi tu postup co a jak udělat, abych si výše vypsaný vytvořil a začal v onlinu hrát?
Díky

Edit:
Tak pro úplnost, momentálně když zapnu online mod, po načtení mi to napíše toto...
we hope you have fun in gta online and enjoy all the latest content updates. Don´t cheat or your account will be suspended and your caractes´s progress may be reset we use tools to detect cheating and may monitor player sessions for additional verification - where and when we belive cheating in occurring.
the online tab in the game menu also has an option to report other player who are interfering with fair play. For more informations on suspensions please visit our support page
rsg.ms/989c019
Což jsem si přeložil že nemám podvádět a cheatovat, a následně se mi daná hláška zopakuje a přepne mě to opět do klasického GTA V. Netuším, zda je někde bug nebo je to tím, co jsem psal výše, že nemám vytvořený skin hrače a nejsem v žádné gta online komunitě.

Uživatelský avatar
GROO
Level 42
Level 42
Příspěvky: 1531
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: Social Club - online mod

Příspěvek od GROO » čtv 07. úno 2019 21:24:17

No jo, čeština, to je tak známá věc, že čeština blokuje online hraní, že mne ani nenapadlo zeptat se na ní. On totiž R* bere češtinu(a nejen češtinu, ale jakýkoliv zásah do hry) jako hrubé porušení podmínek používání hry.
Tím se dostáváme k hlášce rsg.ms/989c019. To je totiž stránka Rockstaru, kde vysvětlují důvod udělení banu. Takže jsi zřejmě dostal ban, ale to by jsi podle mne měl dostat i jako zprávu na e-mail na který jsi zakládal účet. To je zřejmě důvod, proč se nemůžeš do online připojit.
Pokud máš první ban, měl by trvat tuším měsíc a pak by se měl Online znovu zpřístupnit.
Postava se zakládá automaticky hned, jakmile zapneš GTA Online, je to docela intuitivní i bez znalosti angličtiny. Ve zkratce, bude to vypadat jako při focení na policii, s číslem v rukou, tam si pak zvolíš nick pod kterým tě uvidí ostatní hráči, rodiče, kteří určí tvůj původ, pak si upravíš obličej, vlasy atd. potom vše potvrdíš a jdeš hrát...
Do žádných skupin se přidružovat nemusíš, já hraji od prvního dne co to vyšlo na PC a v žádné skupině nejsem a přesto mám spoustu přátel se kterými hraju.

P.S: Já češtinu ani mody do GTAV nikdy nepoužil, tak nevím, ale sakra, vždyť v té češtině musí být varování, že je zakázané s ní lézt do Online, nebo to tam není??? :shock: :shock: :shock:

P.P.S: Akorát nechápu, za co by ten ban měl být. Když jsi do Online ani nevlezl. Leda by ta čeština něco zanechala v souborech hry. Nepoužíváš nějaký program na cheatování? Trainer na spawnování aut, teleportování, nebo něco takového?

RT6
Level 2
Level 2
Příspěvky: 13
Registrován: pon 28. led 2019 1:43:04
Kontaktovat uživatele:

Re: Social Club - online mod

Příspěvek od RT6 » pát 08. úno 2019 13:57:08

Čau, mám češtinu odtud. Problém je v tom že jsem ji nainstaloval a smazal ty instalační soubory, žejo k čemu by budou když už to tam mám. No to jsem netušil že je ještě budu potřebovat. Lze češtinu deaktivovat, připadně aktivovat do onlinu. To jsem zkoušel, aktivní krz online no a pak mi to hodí onu "banovací hlášku" pak zapnutí online, znovu banovací hláška a přepnutí do klasickýho gta v, takže jsem asi dostal ban za toto, ačkoliv v tý češtině je možnost ji mít zapnutou i v onlinu. Zkusil jsem ji deaktivovat kompletně, "banovací hláška" se znovu objevila ale nasledně se začlo gta online načítat a zjevně fungovat, zobrazilo se mi to zakládání postavy. Dál jsem do toho nejebal, byly tři ráno a chtěl jsem jít chrnět, jebat to začnu dneska, za chvíli.

Co jsem se koukal, tak začátek je v praxi ten, že mam nějaké povinné úkoly, závod, udělat nějakej kšeft, vyloupit obchod, vytunit si auto, s nějakým jiným nováčkem si dát přestřelku. Následně se dostanu na server s ostatníma, a bud plním další příběhové úkoly, nebo úkoly od ostatních, nebo tam prostě trollím. Pochopil jsem systém onlinu gta dobře?
Pokud jo, třeba na sebe někdy natrefíme, netuším jak to tam chodí, když si chci zahrát s někým koho znám, jakože Tebe neznám, jen se ptám jak se spojit a hrát s nějakým kámošem?
Ještě jeden detail, všiml jsem si, že postavy v onlinu dovedou dělat nějaké grimasy, to nastavím v tom vytvoření postavy nebo někde jinde?

Uživatelský avatar
GROO
Level 42
Level 42
Příspěvky: 1531
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: Social Club - online mod

Příspěvek od GROO » pát 08. úno 2019 14:48:39

Pokud jsi v online, tak ban nemáš, ale proboha, hlavně nelez do GTA Online s češtinou, pouze s čistou hrou, jinak ho dřív nebo později na 100% dostaneš.

Ano, takhle začíná online hraní, je to takový malý tutoriál, co a jak dělat. Hlavně ten tutoriál absolvuj, spousta lidí ho přeskočila a teď jim hra dělá problémy s připojováním k ostatním hráčům a je s tím celkově problém.
Já hraju na PC takže budu popisovat tuhle verzi hry(ono to bude na konzolách stejné, jen ty čudlíky budou jiné).
Máš několik možností, jak zapnout GTA Online.
1) Nejjednodušší je podržet alt a pak vybrat spodní postavu, to tě připojí do public session, mezi neznámé hráče.
2) Dáš esc a v menu vybereš ONLINE a tam je "go to online" (nebo jak) a tam je na výběr: Solo session-hraješ online sám, Invite a Crew only session-hraješ jen s kamarády, nebo se svoji crew a konečně Free session, což tě hodí náhodně na mapu plnou cizích hráčů.

Pokud budeš mít v Online kamarády a budeš chtít s nimi hrát, zmáčkneš klávesu home a objeví se menu, kde budeš moci buď pozvat kamarada k sobě, nebo se připojit k němu.

Hrát se tam dá cokoliv, závody, Heisty, souboje, prostě na co si vzpomeneš, je toho na mapě hromada. Taky lze po čase rozjet svůj business, ale to nejde hned.
Grimasy se dají dělat klávesou Caps lock a vybíráš si je v interaktivním menu které je pod klávesou M. Co tam všechno je vypisovat nebudu, to bych psal román.

Nejlepší je, když si najdeš nějakého trpělivého hráče a ten ti vše vysvětlí přímo ve hře, je hromada věcí, co je dobré vědět a hlavně, pomůže ti rozjet tvůj business, aby jsi si mohl vydělávat velký prachy sám a nemakal za pár babek...
Jo a když jsou na session lidi, zmáčkni klávesu T a objeví se okénko kam můžeš psát lidem zprávy do chatu. Jen bacha, R* neumí česky, tak tam nefunguje diakritika, třeba já píšu jen s háčkama a čárkama, takže s tím dost bojuju :) . Tak můžeš někoho oslovit a domluvit se na hraní.
Jinak, pokud chceš někoho oslovit a požádat o přátelství, musíš znát jeho nick, pod kterým hraje. Pak si ho vyhledáš buď na R*SC kde mu napíšeš, nebo přímo ve hře, ale teď nevím z hlavy přesně, kde to v menu je, ale mám pocit, že taky v menu Online, kde bude seznam hráčů na session a u nich možnost požádat o přátelství.

RT6
Level 2
Level 2
Příspěvky: 13
Registrován: pon 28. led 2019 1:43:04
Kontaktovat uživatele:

Re: Social Club - online mod

Příspěvek od RT6 » pát 08. úno 2019 18:35:46

No, jak jsem psal, k češtině odtud je i manažer, kde se dá nastavit povolená čeština i krz online s tím že by to mělo fungovat. Mne místo toho vyskočila ta banovací hláška, takže jsem češtinu deaktivoval, a mělo by to jet. Zatím jsem to nezkoušel, nemám dnes energii, a o víkendu mám nějaký akce. Ono mi to neuteče a chci bejt v cajku až si budu vytvářet postavu a zaučovat se v turorialu.

Já koukal v mezičase i na nějaký videa co a jak pro začátek, takže zhruba vím do čeho jdu, aspoň pro ten začátek. Uvidím jak mi to sedne a kde a s kým se objevím v případný akci. Přepínat to budu klasicky přes ALT teda, pokud nebudu onlinem rovnou začínat. To je nejnadnější krz změnu postav.

Samotný hraní, uvidím jak do toho zapadnu, a co mne chytne, ten business zní asi nejzajímavěji. Taky by nějak mělo jít prodávat auta (z toho co dají rychle vydělat peníze)

S psaním lidem to bude zajímavý, snad narazím v session na někoho z česka.

Jak to rozjedu podělím se o dojmy :) zatím dík.

Uživatelský avatar
GROO
Level 42
Level 42
Příspěvky: 1531
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: Social Club - online mod

Příspěvek od GROO » pát 08. úno 2019 19:16:17

Napiš sem tvůj nick v GTAV, třeba se ti někdo ozve a pomůže do začátku...

RT6
Level 2
Level 2
Příspěvky: 13
Registrován: pon 28. led 2019 1:43:04
Kontaktovat uživatele:

Re: Social Club - online mod

Příspěvek od RT6 » ned 10. úno 2019 16:52:38

ArTySIX je můj nick. Jako chtěl bych to prubnout i sám, zpočátku bych rád vydělal nějaký peníze na auto a pěknej hous. Když už mluvím o housu, jak je to v onlinu s ukládáním? Je třeba někam chodit a hru uložit, nebo se uloží automaticky před ukončením hraní? Nerad bych si našetřil škváru, vypl to a pak po zapnutí neměl nic.
Každopádně když bude potřeba, rada se bude hodit. V týdnu se na to teprve vrhnu, a založím si xicht do hry a pak hurá na tutorial.

Uživatelský avatar
GROO
Level 42
Level 42
Příspěvky: 1531
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: Social Club - online mod

Příspěvek od GROO » ned 10. úno 2019 17:52:33

Hra se ukládá sama a utomaticky, jakmile něco uděláš, prodáš zboží, umřeš atd. všechno se hned uloží k R* na tvůj cloud, který tam u nich automaticky máš...
Jinak sám toho asi ze začátku moc nevyděláš, spíš budeš paběrkovat po pár tisících, ale s loajálními lidmi jsi schopný vydělat za odpoledne na apartmán na Heisty(ty jsou hodně dobré pro výdělek, když nemáš vlastní bussines) a na Kurumu(asi jedno z nejdůležitějších aut pro vydělávání peněz, je téměř neprůstřelná, tak se s ní docela dobře dělají setupy do Heistů).
Pro rozjetí svého bussinesu budeš potřebovat nejmíň cca 1,5M na kontě a to je pro začínajícího, osamělého hráče práce na několik týdnů, než je schrastíš, navíc, jak znám z praxe, hráči mají tendenci nižší levely vyhazovat z týmů, protože pro ně jsou riziko neúspěšné akce...
Já jsem zase začal po skoro roce docela pravidelně hrát, tak se kdyžtak můžeme někdy domluvit...

Odpovědět