GTA V

Máte jakýkoli problém s GTA V? Ptejte se zde.
Zamčeno
Fifaak
Level 1
Level 1
Příspěvky: 4
Registrován: úte 26. črc 2016 11:42:42
Kontaktovat uživatele:

GTA V

Příspěvek od Fifaak » úte 26. črc 2016 11:48:39

Ahoj,Mám problém s GTA V Mám ho koupené Přes CDéčka A mám problém že když jedu například autem tak jse mi to začně brutálně sekat moje pc sestava:Win 10 AMD Radeon R9 200 Series Intel Core i 5 a 4 GB ram Plánuju si koupit 8 GB ram ale myslím jsi že je to chyba v gta

Uživatelský avatar
K3nil
Level 9
Level 9
Příspěvky: 84
Registrován: čtv 02. říj 2014 17:08:15
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA V

Příspěvek od K3nil » úte 26. črc 2016 16:09:13

Mě se hra poslední tejden taky začla ukrutně sekat.Nejspíš to bude jak píšeš chyba R*

Fifaak
Level 1
Level 1
Příspěvky: 4
Registrován: úte 26. črc 2016 11:42:42
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA V

Příspěvek od Fifaak » úte 26. črc 2016 20:14:24

Zjistil jsem tedy doufám že lidi kteří mají 2 gb ram tak se jim gta v neseká a kdo má 4 gb tak se jim seká takže možná si ty ramky dokoupím

Fifaak
Level 1
Level 1
Příspěvky: 4
Registrován: úte 26. črc 2016 11:42:42
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA V

Příspěvek od Fifaak » úte 26. črc 2016 20:14:47

Zjistil jsem tedy doufám že lidi kteří mají 2 gb ram tak se jim gta v neseká a kdo má 4 gb tak se jim seká takže možná si ty ramky dokoupím

Uživatelský avatar
GROO
Level 38
Level 38
Příspěvky: 1037
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA V

Příspěvek od GROO » stř 27. črc 2016 20:16:16

Tak mně se hra neseká, ale je celkově problém s připojením do public session a do Heistů. Lidi to kope, dost lidí nadává, že se v Heistech nenačte mapa a HUD atd. Můj osobní názor je, že zase spustili s updatem anticheat systém, když to udělali kolem vánoc, tak byla hra týden nehratelná, byly stejné příznaky a po týdnu to byl R* nucen vypnout a byl klid, zase to šlapalo...

Fifaak
Level 1
Level 1
Příspěvky: 4
Registrován: úte 26. črc 2016 11:42:42
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA V

Příspěvek od Fifaak » pát 12. srp 2016 21:32:23

Tuto chybu už mám uzavřenou pokud máte stejné problémy dokupte Ramky Mměl jsem 4 a ted 12 a vše mi je na ty nejvýšší Stálo mně to jen okolo 1000 až 2000

Zamčeno