Chyba Spuštění :(

Diskuse o ostatních MP pro starší díly GTA. (IV:MP, SA-MP, MTA, ...)
Odpovědět
_Vaclav_
Level 3
Level 3
Příspěvky: 26
Registrován: pát 20. lis 2015 15:45:24
Kontaktovat uživatele:

Chyba Spuštění :(

Příspěvek od _Vaclav_ » čtv 10. pro 2015 11:45:44

Dobrý den ...
Mám gta san andreas ... A hraju rád Multiplayer ...
Kdykoliv spustím multiplayer na nákej server tak my hra nespustí . :( Spustí my jen singl , ale multiplayer ne :( ..
Dřív my to fungovalo vše , ale ted ne :( jakto ? :(

Poradil by někdo prosím moc ? :(

Uživatelský avatar
GROO
Level 38
Level 38
Příspěvky: 1054
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba Spuštění :(

Příspěvek od GROO » sob 12. pro 2015 1:21:50

Nemáš něco s kompem, nebo s netem? Nechodí ti GTA San Andreas multiplayer, ani GTAV, to už nebude jen tak... ;)

_Vaclav_
Level 3
Level 3
Příspěvky: 26
Registrován: pát 20. lis 2015 15:45:24
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba Spuštění :(

Příspěvek od _Vaclav_ » úte 15. pro 2015 21:06:03

To nevím :( , ale Gta San Andreas my vždy fungovalo jak sem přešel na Windows 10 tak my teprve nejde jinak Gta 5 my nešlo v půlce windowsu 8.1 :) tak to nevím jinak jestli rozumíš i Gta San Andreas tak .. my to hází Crash a jinak singl ten my jde ... nejde my Multiplayer dyškat jo ? :D

A jinak toto to dělá , zapnu gta a a pak najednou spadne a crash ( viz obrázek ) ..
Přílohy
2015-12-15.png
2015-12-15.png (25.22 KiB) Zobrazeno 12881 x

Uživatelský avatar
GROO
Level 38
Level 38
Příspěvky: 1054
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba Spuštění :(

Příspěvek od GROO » stř 16. pro 2015 11:57:54

San Andreas jsem hrál dlouho, dělal jsem si do něj sám i nové zbraně, modoval jsem ho atd, ale multiplayer šel mimo mne. Nevím, ale dost lidí má na win10 problémy s hraním, ne všichni, ale je jich hodně, tak jestli nebude problém tam. Já win10 nemám a mít nebudu, tak ti bohužel blíž neporadím.

_Vaclav_
Level 3
Level 3
Příspěvky: 26
Registrován: pát 20. lis 2015 15:45:24
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba Spuštění :(

Příspěvek od _Vaclav_ » pon 21. pro 2015 13:59:21

Ne to už je dobrý stačilo jen přeměnit komtabilitu na Windows 7 :D sry za takovou zpravu o porazení ...
Spíš mě trápi ta GTA 5 :( aspoň kdyby my šel spustit singl :(

Uživatelský avatar
GROO
Level 38
Level 38
Příspěvky: 1054
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba Spuštění :(

Příspěvek od GROO » pon 21. pro 2015 21:05:48

Ani nevíš jak mne mrzí, že jsem ti s tím GTAV neporadil. A co taky zkusit změnit kompatibilitu na win7?
--
Zkus odinstalovat R* social klub a stáhni si z netu nový a ten nainstaluj. Pokud to nepůjde, zkusil bych verifikaci souborů hry.

Odpovědět