GTA V a starsi pc

Fórum věnované GTA V.
biker610i
Level 1
Level 1
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 31. pro 2015 16:06:01
Kontaktovat uživatele:

GTA V a starsi pc

Příspěvek od biker610i » čtv 31. pro 2015 16:13:37

Caute mam v plane si kupit gta V pc verziu a chcem sa iba spytat ze ci tato hra by mi sla aspon na minimalnych detailoch a s FPS aspon okolo 10
na tejto zostave:
procesor . dedusko: AMD athlon 64X2 dvojjadrovy 4000+ 2.11GHz z roku 2007 :D
GK: ATI Radeon HD 6670 1GB
win 7 64-bit
4 GB ram
dakujem

PS: GTA IV som na tejto zostave rozbehal tak by ma zaujimalo ze ci by sa podarilo aj V :D

Uživatelský avatar
GROO
Level 38
Level 38
Příspěvky: 1027
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA V a starsi pc

Příspěvek od GROO » čtv 31. pro 2015 17:20:23

No, když je ten silvestr, tak odpovím rovnou. Je to špatný, tvůj dědeček procesor má bohužel jen dvě jádra, ale v minimálních požadavcích je uveden procesor čtyřjádrový, takže tě zklamu, ale tohle už ti komp neschroustne, nehledě na to, že 10Fps je absolutně nehratelné, to už není hra, ale slideshow.
P.S: Tím silvestrem nemyslím, že si z tebe udělám srandu, ale že místo obvyklého odkázání na stránku s HW nároky ti opravdu odpovím...
Naposledy upravil(a) Vojta dne ned 21. led 2018 13:16:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno - doublepost

biker610i
Level 1
Level 1
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 31. pro 2015 16:06:01
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA V a starsi pc

Příspěvek od biker610i » čtv 31. pro 2015 17:37:05

ale co som pozeral videa na yotube tak taM SOM NASIeL AJ TAKE videa ZE TO ROCHODIL AJ NA DVOJJADROVOM A aj na 2GB ram napriklad
https://www.youtube.com/watch?v=D6s6XWc6jzA
https://www.youtube.com/watch?v=PD5ThvHpCyI

Uživatelský avatar
GROO
Level 38
Level 38
Příspěvky: 1027
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA V a starsi pc

Příspěvek od GROO » pát 01. led 2016 2:42:08

Tomu říkáš rozchodil hru? To je jen jako ukázka, že to spustil, ale absolutně nehratelná, framerate mu lítá cca 10-20fps,, místy až na 1 fps. Dokonce jsem tam zahlédl i 0,6fps, což je nehratelná slideshow. Při tomhle nízkém frameratu se netrefíš ani do vrat od stodoly, natož do NPC postav které ti půjdou po krku, o živých hráčích v online nemluvě. Aby jsi měl hru v použitelném stavu potřebuješ aspoň stabilních 30fps. a to ti tahle sestava prostě nedá. Vždyť i na té ukázce je jasně vidět, že to nedává ani v nejmenším, třeba jak vyletí z auta, tak letí do nikam, nebo na tom mostě jede auto po ničem, ta sestava to prostě nezvládá, navíc to nebyla ani trochu náročná scéna, co až poletíš letadlem, nebo stíhačkou, tak ti absolutně nedokáže dočítat textury a krajinu. Jinak ten druhý odkaz je čtyřjádrový procesor a u toho prvního je 3Gb RAM. Záleží na tobě, pokud máš peníze na vyhazování... ;)

biker610i
Level 1
Level 1
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 31. pro 2015 16:06:01
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA V a starsi pc

Příspěvek od biker610i » pát 01. led 2016 16:35:47

ok viem ze zazraky od toho nemozem cakat ale usudzujuc podla videi by to malo aspon sa rozbehnut :D
ak sa mi to podari nainstalovat tak potom sem pridam video ako to pojde alebo nepojde na tejto zostave :D a tu este pridavam video kde to jeden skusal na zostave s 1.6 GHZ procesorom ale myslim ze ma aj nejaky graficky mod na hru pre pc veterany :D
https://www.youtube.com/watch?v=PrYzqZRamDY
# of Cores 2
# of Threads
https://www.youtube.com/watch?v=y_rripkQEOs
Naposledy upravil(a) Vojta dne ned 21. led 2018 13:17:26, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno - triplepost!!!

Uživatelský avatar
GROO
Level 38
Level 38
Příspěvky: 1027
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA V a starsi pc

Příspěvek od GROO » pát 01. led 2016 17:05:54

Ty to moc nechápeš, on je rozdíl hru rozchodit a mít hru hratelnou. To je jako auto, můžeš ho tlačit, nebo v něm můžeš jet, v obou případech auto pojede, ale pouze v jednom si tu jízdu užiješ. ;)

biker610i
Level 1
Level 1
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 31. pro 2015 16:06:01
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA V a starsi pc

Příspěvek od biker610i » pát 01. led 2016 17:22:51

ved ja chapem :D cize zaver je takyto : tato hra pojde aj na tejto zostave a je tu velke ALE : hratelnost bude veeelmi biedna aj na najnizsich detailoch a FPS predpokadam od 1 do max cca 25/30 :D aj ine hry som hral tak ze som mal miestami FPS oklolo 5-10 a zvykol som si :D

Uživatelský avatar
GROO
Level 38
Level 38
Příspěvky: 1027
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA V a starsi pc

Příspěvek od GROO » pát 01. led 2016 17:32:28

Hratelnost nebude žádná. V těch videích se totiž nic neděje a má to 10-20fps, v jakém stavu bude ta hra, až budeš mít 4-5 wanted hvězd a půjde po tobě 10 policejních aut, 3-5 FIB aut s noose hrdlořezy a navrch několik vrtulníků a tihle všichni po tobě půjdou najednou, navrch všude střelba, výbuchy atd., což je v misích běžný stav. I kdyby jsi si na to škubání zvykl, nebudeš schopný ůčinně střílet a trefovat se do nepřátel. A budeš při tom stále mrtvý, protože to prostě nebude možné hrát.
Já tě nechci odrazovat, jsou to tvoje prachy, ale budeš zklamaný, až zjistíš, že nebudeš moci dokončit misi, protože ta hra prostě nepojede a bude ti házet klacky pod nohy.

biker610i
Level 1
Level 1
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 31. pro 2015 16:06:01
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA V a starsi pc

Příspěvek od biker610i » pát 08. led 2016 23:54:20

hru som nainstaloval spustil vyskusal a zistil ze gta 5 na tejto zostave ja absolutne nehratelne :D priemerne FPS cca 5- 7 :D to seka ako svina a pritom vsetko na minimalnych nastaveniach problem sa trafit do postav pri jazde autom a stihacke nestihalo docitavat textury a pod. :D nie som narocny hrac ale to to je uz aj na mna vela

Uživatelský avatar
GROO
Level 38
Level 38
Příspěvky: 1027
Registrován: úte 24. zář 2013 6:58:47
Bydliště: Stálé...
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA V a starsi pc

Příspěvek od GROO » sob 09. led 2016 0:16:45

To mne mrzí, ale varoval jsem tě. Chápu, když je člověk nenáročný a spokojí se s minimálním nastavením, taky nejsem "honič výkonu", stačí mi, když hra jede tak abych si ji užil, ale v tvém případě to není technicky možné. Ony ty oficiálně uváděné minimální HW požadavky nejsou pro srandu králíkům.

Odpovědět